Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Казвам се Илия Павлов Павлов, семеен и щастливъъъ... Направо показвам, как може и вие ,да сте Щасливиии...,Богати и Красиви - просто се възползвайте от информацията в Блога Ми!!!
Автор: iliyapavlov Категория: Лични дневници
Прочетен: 147122 Постинги: 36 Коментари: 0
Постинги в блога от Май, 2013 г.
ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НАС   image

С голяма радост и желание да се обръщам към вас. Пише ви, Николет Павлова, дистрибутор от септември 2009 г., в квалификация VIP 1звезда.  Дъщеря на Капка и Илия Павлови - VIP 2S от България!

Нашето семейство е част от семейство на компания Vision International People Group вече повече от 12години. Пораствайки в средата на компанията и нейните лидери,  с нетърпение очаквах да навърша 18 години, за да сключа свой собствен договор. На 1 Септември 2009г. се сбъдна моята мечта и  по собсвено желание  станах дистрибутор на своята майка. Същия този месец предстоеше Милениум за VIP персони в Санкт Петербург и за да присъствам на него закрих квалификация VIP за за няколко часа.От тогава до днес съм постоянен VIP. На 3тия месец от своята работа в компанията закрих и квалификация VIP1 звезда. След това станах част от младежкия блок на сцената на Millenium-а в Москва. За мен беше истинска чест и признание да разкажа за няколко минути пред елита на компанията историята на нашето семейство и на приемствеността във Вижън.  През 2011 и 2012г. се включвах активно във всички промоушъни, които ни се обявявяха. Такъв промоушън за поредни 3 месеца VIP звезда ме квалифицира на семинар за Вип звезда, а след това и на лидерското пътешествие организирано от Олег и Алла Андрийчук на остров Кипър. Именно Кипър и преживяното там, бяха главният катализатор да открия любимият човек. Може би не слючайно наричат града, в който бяхме се установили – Протарас – град на Любовта, а Китър – островът на Любовта!

В Кипър се случиха няколко необикновени неща. Там, в няколко часов разговор, Алла Андрийчук направи за нас – нежната половина от обществото на Vision, специален тренинг, посветен на жената и на това как тя да построи правилно отношенията си с мъжката част от Земното кълбо. Как да бъдем обичани и обичащи. Благодарение на нещата, които тя сподели с нас аз си дадох сметка какъв човек ми е нужен, за да имам щастливо бъдеще и как да открия и разпозная.В Кипър има предание, че който се къпе във водите, от които се е зародила Афродита, и след тоза открие камък с формата на сърце ще открие любовта на живота си. Като атракция Елена Кристофи организира за нас посещение на това място, а там Олег Андрийчук ми укоражи и аз влюзох в ледената кристална вода на Афродита, след което само с излизането от нея зърнах камък, с идеялна форма на сърце. Предание или не, легенда или реалност -  месец след това аз открих своя любим.

Моят любим се казва Теодоси. Той е чевек, когото познавам от детските си години. По стечение на обстоятелствата през съзнателната част от моя живот, бяхме изгубили всякакви координати. Съвсем случайно се открихме отново и нашият романс започна. За огромно мое щастие първият ни разговор потръгна много гладко и неусетно той ми спомена, че има здравословен проблем. В този момент, аз с гордост му казах, че съм представител на Вижън и без да мисли дори за секунда, той ме попита  А, тези продукти, на мен ще ми помогнат ли?”.. Този първи наш разговор продължи цели 11часа, а накрая, когато си казвахме довиждане той понечи и ме прегърна силно. В този момент разбрах, че има нещо специално между нас. Малко по малко започнахме да излизаме вечерите и да се опознаваме, така неусетно в романтичната обстановка на блещукащите светлини от малките круизни корабчета, плаващи по река Дунав, отразени във водата и сред шума на току що образувалите се вълни и аромата на зеленина по речния бряг, се зароди и нашата приказка. Разпознахме любовта и започнахме да се опознаваме. Аз разказвах за пътешествията и възможностите, които е получило в подарък от Vision нашето семейство, а той ме слушаше ли слушаше в захлас..

Теодоси в рамките на половин година наблюдаваше какво е моето отношение към нашата компания, към продуктите ни и с каква любов и вяра говоря за тях. Виждаше какви количества продукти се пият в нашето семейство, как пътуваме и се обучаваме ежеседмично. Междувремонно получи и първите си  резултати, благодарение на които дори препоръча продукти и на своята майка.  

Неусетно в обич, внимание, последователност и интерес дойде месец Март 2013г. Още на първо число той ми каза, че иска да стане представител на Vision. Сключихме договор и той се превърна в моя първа линия с Бустер Кейс..

На 30 март 2013г. пред наши познати, Тео каза следното: Първо се запознах с Ника, а след това и с Вижън. Станах част от голямото семейство на Вижън като дистрибутор на компанията. След това станах част от по-малкото семейство на Вижън като дистрибутор от нейната организация, а сега е ред да стана част и от нейното семейство!” Само ден преди да обявите промоушъна за мечтаната сватба на Кос, ние с Теодоси разговаряхме как ще създадем наше семейство.

Така приемствеността в компания Vision, ще се предаде от моите родители на мен, от мен на моя любим, а от нас – дай Боже и на нашете деца!

Разказах Ви как съм се подготвила за да срещна ни с Теодоси и как съм го оценила, но пропуснах най-важното, а именно настоящата ми огромна мечта, която е на път да се сбъдне отново благодарение на изключителната ни компания.

 Протарас, Кипър – като типично гръцко владение, е островен град известен със сватбите, които се организират на него. Хиляди хора от цял сват, заедно със семействата си и близките си заминават и на фона на кристалната тюркоазено и изомрудено синя вода овенчават своята любов с брачни халки и клетви. За мое огромно щастие, заедно с мама и тати, успяхме да станем косвени свидетели на две такива сватби, организирани в хотела ни по време на престоя ни там лятото. Атмосферата, цветовете на слънцето и морето, шумът на водата, красотата на булката и силата на младоженеца бяха толкова впечатляващи, че аз пожелах за себе си да открия моят спътник и дай Боже да имам щастието да посетя този град в неговата компания. Помечтах си как аз бих била част от подобна церемония и как аз бих била главната героиня.. Открих своя принц и вдъхновител, а сега следва и празникът.

Мама и тати – Капка и Илия Павлови, изпълниха необходимите балове за Vision Voyage 2013г. още през Декември месец. Те ще бъдат на Кос и за мен ще е огромна радост пред техните очи, пред очите на спонсорите ни, на сътрудниците на компанията, пред лидерите на компанията - нашата любов с Теодоси да бъде засвидетелствана и овенчана с брачни клетви.

Във Вижън се научих да мечтая смело и да благодаря за всяка радост. Пред Вас благодаря за всяка сбъдната моя мечта и за всеки шанс, който сте подарили на нашето разрастващо се семейство. На Новогодишният празник на Vision изтеглих късмет, който гласи – “2013година – година на пътешествия и награди, а защо не награда-пътешествие. Това би бил най-красивият, най-големият и най-оцененият подарък за нашата сватба!!! Аз го приемам като лично признание за обичта, привързаността и отдадеността ни към компанията!

Вижън е семейна компания! Хиляди хора са поличили тук не само здраве, благополучие, приятели, сбъднати мечти, а и лично щастие!!! Аз открих партньор, който да обича мен и да заобича компанията, която е част от моя живот, защото когато мама стана дистрибутор аз бях на 9г. Сега съм на 22 и практически повече от половината ми живот е преминал в компания Vision.

Сега аз се обръщам от името на Теодоси Върганов и от свое – Николет Павлова, разрешете ни мечтата ни за красива сватба, благословена от родителите ни и от елита на компанията да се превърне в реалност. Благодаря Ви, скъпи обичани Вижънци!!

С уважение и обич,

Николет Павлова и Теодоси Върганов

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НАС

Категория: Лични дневници
Прочетен: 1948 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 16.05.2013 14:39
Търсене

За този блог
Автор: iliyapavlov
Категория: Лични дневници
Прочетен: 147122
Постинги: 36
Коментари: 0
Гласове: 47
Архив
Календар
«  Май, 2013  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031